Rate this post


  • Geplaatst op
  • 0


In de zomermaanden is champagne erg populair. Dankzij de vele feesten, zoals bijvoorbeeld bruiloften, maar ook andere zomerfeesten, borrels, tuinfeesten, strandfeesten en ga maar door. Maar een glas bubbels op een terras op een heerlijke zomerse dag is ook gewoon genieten. Welke champagnes zijn nu juist geschikt in de zomer?

 

In de zomermaanden is champagne erg populair. Dankzij de vele feesten, zoals bijvoorbeeld bruiloften, maar ook andere zomerfeesten, borrels, tuinfeesten, strandfeesten en ga maar door. Maar een glas bubbels op een terras op een heerlijke zomerse dag is ook gewoon genieten. Welke champagnes zijn nu juist geschikt in de zomer?

Moët & Chandon Ice

Moët Ice

Moët & Chandon Ice is de zomerchampagne bij uitstek. Deze champagne is speciaal ontwikkeld om met ijs gedronken te worden. Een initiatief van het innovatieve champagnehuis Moët & Chandon. Veel feestjes worden in de zomer verrijkt met deze heerlijke champagne. De Moët & Chandon Ice is heerlijk met rood fruit zoals aardbei, bessen of frambozen. Andere interessante toevoegingen aan deze heerlijke zomerchampagne zijn muntblaadjes, een schijfje limoen of een slice grapefruit

Voor de Moët Ice champagne is een speciaal groot glas ontwikkeld. In dit Moët & Chandon Ice glas is voldoende ruimte voor de ijsblokjes en geeft de champagne ook ruimte om tot smaak te komen. Daarnaast is het van een speciaal materiaal dat breukbestendig is. Zo kun je het glas ook nog eens ergens mee naartoe nemen, bijvoorbeeld naar het strand.

Veuve Clicquot Wealthy

Veuve RIch

Ook Veuve Clicquot heeft een zomerse champagne ontwikkeld die met ijsblokjes gemixd kan worden. Sterker nog, Veuve Clicquot heeft de Wealthy champagne speciaal ontwikkeld om cocktails mee te maken. Je kunt de Veuve Wealthy onder meer mixen met ananas, het zest van grapefruit, paprika, komkommer en zelfs verse thee. Iedere cocktail die je met de Veuve Clicquot Wealthy maakt maak je af met flink wat ijsblokjes.

Moët & Chandon Classic 2012

moët 2012

Deze zomer onthulde Moët & Chandon haar Grand Classic 2012. Een champagne met druiven uit het oogstjaar 2012. Het is de 74e classic champagne. Deze champagne heeft vijf jaar gerijpt en is een prachtige belichaming van het start van de zomer. Zachtaardige smaken, vol van frisheid en harmonie.

Deze champagne is een mouserende wijn met karakter en een heerlijke zomerse champagne voor de echte champagneliefhebber.

De Moët & Chandon Grand Classic 2012 is een zachtaardige, frisse en harmonieuze additional brut champagne waarin chardonnay de boventoon voert. De vorstperiode  van 2012 duurde voort tijdens een koud voorjaar. Maar toen kwam de hete, droge zomer. Deze schudde de wijnranken wakker en zorgde voor een lage, maar exceptionele oogst met druiven die zowel zoeter als zuurder waren dan de Champagne regio in een decennium had meegemaakt.

Zomerse champagnes kopen?

We hebben je een drietal zomerse champagnes gegeven om uit te kiezen. Je kunt ze eenvoudig en snel kopen through onze webshop. Je kunt vertrouwen op kwaliteit. Onze champagnes liggen nooit lang en worden goed bewaard. De tijd tussen het champagnehuis en onze klanten is zo kort mogelijk!